25/9/11

Βόλτα στο βουνό

Ήταν μια μέρα δύσκολη... Δεν είχα και την καλύτερη διάθεση ή, για να είμαι ακριβής, δεν είχα καθόλου καλή διάθεση...! Γύρισα από τη δουλειά εξουθενωμένος, πνιγμένος, ήθελα να ξεφύγω να δραπευεύσω!

Δεν το σκέφτηκα καθόλου! Γύρισα, άλλαξα, πήρα τη φωτογραφική μου και ξεκίνησα για το βουνό! Δεν ήξερα πού ήθελα να φτάσω, απλά να περπατάω, να ανεβαίνω! Ο δρόμος έφτανε μέχρι ένα σημείο και μετά...πέτρα και βουνό! Ξεκίνησα να σκαρφαλώνω στην κυριολεξία, ζωσμένος με τα "σύνεργα" της απόδρασης! Είχε έναν καταπληκτικό ουρανό εκείνη την ώρα. Είχε βρέξει την προηγούμενη και είχαν μείνει ακόμα τα σύννεφα να μας θυμίζουν ότι ακόμα υπάρχει ο κίνδυνος αυτός. Όμως, όσο απειλητικά φαινόντουσαν, τόσο όμορφα ήταν όσο δεν ξεσπούσαν! Θα σκαρφάλωνα και θα τα φωτογράφιζα! Και σκαρφάλωνα και φωτογράφιζα και σκαρφάλωνα και φωτογράφιζα...!

Στις φωτογραφίες προσπάθησα να αποτυπώσω την κατάστασή μου όσο ανέβαινα στο βουνό. Αρχικά πνιγμένος και με τάσεις φυγής, αργότερα συνεπαρμένος από το τοπίο και πιο ήρεμος, μέχρι τη γλυκιά εξάντληση από την προσπάθεια και τη γαλήνη της ηρεμίας και του τοπίου... Ένα φωτογραφικό ταξίδι σε τοπία, χρώματα και συναισθήματα και τη μεταξύ τους αλληλεπίδραση...!

Ελπίζω να το απολαύσετε... Εγώ το έκανα πάντως!


Σκοτάδι..
Παγιδευμένο φώς...













Ψάχνει διέξοδο...
Ξεχύνεται από τη χαραμάδα...











Γλυκαίνει το σκοτάδι...
Καθαρίζει ο ουρανός...

Ξεμυτίζει ο ήλιος...









Φεύγει το σύννεφο...










Γαλήνη και ηρεμία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλεις αναρτησεις